Share
Направи запитване !!!

Други

Летящи -  в тази група ще включим вредители като мухи, комари, пчели, оси, молци и т.н. Въпреки, че подхода отново се различава според вида и ситуацията. Най общо можем да Ви споменем, че разполагаме с изключително ефикасно средство за премахване на летящите инсекти в закрити помещения. Успешно отстраняваме  също оси и пчели, които имат неприятния навик да се заселват по дворове и тавани.

Кръвосмучещи - тук присъстват най- често срещаните бълхи, дървеници и кърлежи. Най- ефективният подход е опръскване с разтвор на подходящ препарат.

Мравки - Има няколко възможни варианта за борба с тях. На място след оглед ще решим какви действия да предприемем. Като цяло това е един труден за отстраняване неприятел. Трудността идва от факта, че майката, която снася десетки, дори стотици хиляди яйца на месец, е скрита някъде дълбоко. Това което виждате са работнички, които колкото и да унищожавате не се достига желания резултат. Просто майката ще снесе нови яйца. А повярвайте, тя може да снася повече от колкото можете вие да унищожавате.

Обработки на открити площи- обработките се извършват через опръскване с препарат. Разпръсква се с моторна пръскачка с цел по- голямо бързодействие и по добро разнасяне на препарата. Този вид обработки са подходящи за населяващи както дървета и храсти,така и поляните инсекти. Успешно унищожаваме кърлежи, комари, мухи, пчели, оси и други.