За нас

История

Рони Ви предоставя 18 годишния си опит във всички форми.

Ние сме семейна фирма която от 18 години е отдадена на своите клиенти и умело е отвърдила лидерството си в областта на ресторантьорството и общественото хранене. Имали сме удоволствието да посрещаме нашите гости на различни места, в различна обстановка и предоставяйки им различни преживявания, тъй като през годините сме били състоятели на различни заведения за хранене и развлечение. Нашата първа рожба през далечната 1991 г.,беше кафе – сладкарница „Часовника”, която се помещаваше в исорическия и архитектурен символ на град Пазарджик - Часовника, до момента в който не бе опожарен. След това кафе – аперитив „Сто Рози”, Китайски ресотант със същото име, механа „Трифон Зарезан” и „Рони Бар&Грил” – верига заведения за хранене, като последната ни гордост е „Roni Bar&Grill” – Театъра, където очакваме всички наши настоящи и бъдещи клиенти, гости на града, както и всеки любопитен да изпита истинско удоволствие.

„Рони Бар&Грил” – Театъра е най – новият ни ресторант, съчетаващ лукс и уют в едно. Направен с много вкус и любов, нашият ресторант предлага общо 190 места, като 90 от тях са във вътрешната част на заведението, а останалите са в двете ни китни лятни градини – вътрешна и външна – истинско удоволствие за сетивата и спасение в летние жеги.

Богатото и отбрано меню може да задоволи всеки вкус, но въпреки това нашите първокласни готвачи Ви предлгат всеки ден различни, вкусни домашни гозби. За доброто Ви настроени ще се погрижи и професионален оркестър, свирещ приятна и неостаряваща музика.

Нека всеки ваш празник стане незабравимо събитие с наша помощ:

  • Сватби
  • Кръщенета
  • Абитуриентски 
  • Рожден ден или имен ден
  • Другарски срещи
  • Бизнес обяди или вечери