Share
Направи запитване !!!

За нас

История

Първият магазин на ELITIS отваря врати през 1995 г. в град Варна с предмет на дейност – търговия на едро и дребно с продукти в сферата на парфюмерия, козметика, перилни и почистващи препарати.

Успешният мениджмънт и отличното позициониране бързо правят фирмата регионален лидер в Североизточна България и през 2009 г. ELITIS изгражда своя търговски център и централен офис с площ 4000 кв.м. В него е развита идеята ELITIS да приветства цялото семейство. За най-малките клиенти е предвиден детски кът, а за по-възрасните посетители – заведение, в което да си поговорят на чаша кафе и да си починат след пазаруването.

С годините ELITIS се разраства и отваря врати в други градове в България – София, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора.

Политика

Фирмата поддържа отлични търговски взаимоотношения със своите доставчици и клиенти.
ЕЛИТИС ЕООД се стреми да бъде предпочитания партньор за всяка една компания, която търси професионално изградена система за търговия, дистрибуция, маркетинг и логистика на парфюмерия, козметика и препарати за бита.

За поддържане на търговската политика фирмата притежава логистична база в град Варна ЗПЗ – ул.”Перла” № 4 с площ над 2000 кв. м., автомобилен парк , екип от  търговски агенти, шофьори, супервайзори и др.

Екип

Екипът от млади специалисти на верига магазини ELITIS ще се отнесе с усмивка и профсионализъм към всеки клиент, с цел той да бъде максимално информиран, за да може с лекота да намери това, от което има нужда.