Share
Направи запитване !!!

За нас

Център по природна медицина и гладолечение-Д-р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА предлага лечение, рехабилитация и очистване на целия организъм. Лечебното заведение се намира в центъра на град София.

Центърът за природна медицина и гладолечение “Д-р Вергиния Георгиева” предлага комплексно решение за лечение на редица заболявания , рехабилитация и пълно възстановяване, чрез прилагане на клинични, медицински и природосъобразни средства по време и след провеждане на лечението.

Прилага се уникална българска система, включваща основно плодово-чаен разтоварителен режим на хранене и използване на природосъобразни медикаменти и средства, създадена от народния лечител Лидия Ковачева, допълнена и развита от нейната последователка н.с. д-р Вергиния Георгиева. 
Тази система съчетава природни и алтернативни методи на лечение – лечебно хранене, физиотерапия, билколечение, апитерапия, аурикулотерапия, психотерапия, акупресура, климатолечение и водолечение с минерална вода 
Терапията протича в санаториалнo-курортни условия в град Банкя, на 12 км от София. Банкя съчетава наличие на лечебен климат, минерални извори и чудесна санаториално-курортна обстановка. 

Центърът разполага със свръхмодерна апаратураБодискенер "Сензитив" 500 [видео], разработена от екип от лекари, биохимици, ядрени физици, фармаколози и редица други специалисти. Проектирана е за нуждите на космически програми и е използван за експресна диагностика, лечение и възстановяване на космонавтите преди и след полет. Апаратурата осигурява пълна оценка на общото здравословно състояние на клетъчно и субклетъчно ниво, определяйки диагноза, история на заболяването, прогноза за развитието му и ефективността на лекарствени средства с които му се въздейства. Нещо повече - апаратът може да въздейства в редица случаи в борбата с установеното заболяване чрез специализирани терапевтични сеанси.

Възползвайте се от уреда за йонна детоксикация[видео]. Това е високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само посредством детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана. Процедурата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията. Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло.