За нас

"Хидроказ" ООД - Специализиран в ремонти на богата гама аксиално-бутални помпи и хидромотори.

Създадена през 1982г. - фирмата извършва ремонт на помпи и хидромотори, както и продажба на такива. Разполага с най-модерната база в България, високо специализирани сервизни техници с дългогодишен опит в диагностика, профилактика и ремонт на хидравлични помпи и хидромотори.

Базата разполага и с единствения професионален стенд в страната на фирмата "Hydromatik" за изпитание и регулиране на отремонтирани единици.

1982 год. – „Хидроказ” ООД е официален сервизен представител на „Бош – Рексрот” и неговите дъщерни фирми „Хидроматик” ГмбХ и „ Брюнингхаус” ГмбХ, Германия в областта на ремонта на аксиално – бутални хидропомпи и хидромотори.

1991 год. – „Хидроказ”ООД е официален сервизен представител на „Кесборер Гелендефарцойг” АГ, Германия в областта на ремонта на снегоутъпкващи машини „Пистен були”, плажна почистваща техника „Марина” и флексмобили FM 150 K.

1998 год. – „Хидроказ” ООД е официален сервизен представител на ОАО „Гидросила” гр. Кривоград – Украйна в областа на ремонта на аксиално – бутални хидропомпи и хидромотори НП...... и МП.../ лиценз на „Зауер” – Гемания /