За нас

Хелфи Пластикс ООД е създадена през 2001 г. като производствена фирма със седалище и място на извършване на дейност град София.

Основното производство на фирмата включва:

  • Производство на бутилки от полиетилен терефталат (ПЕТ)
  • Производство на 19 литрови бутилки за вода от поликарбонат.

Фирмата е сертифицирана на база на стандартите ISO 9001:2008 и изцяло отговаря на всички техни изисквания.

Мисията на компанията е да доставя висококачествени, здравословни и необходими стоки на нашите клиенти в страната и чужбина при гарантирани конкурентни цени, лоялност и бързи доставки.

С течение на времето успяхме да създадем екип от млади, амбициозни и висококвалифицирани специалисти, който усвоява традициите и опита на фирмата и създава продукти, конкурентни на най-добрите световни образци, и гарантира безпроблемната им употреба от нашите клиенти.

Отличното качество, конкурентните цени и кратките срокове на изработка правят Хелфи Пластикс надежден и полезен партньор.

Оборудване:

Компанията NISSEI ASB Machine Co. Ltd е световен лидер в производството на едностъпкови издувни машини (5000 машини / 10000 матрици доставени в над 100 страни). Днес тези машини произвеждат бутилки от различен материал със специални приложения, като устойчивост на топлина, устойчивост на топлина и налягане, бутилки с бариерни свойства и др.

Машината, която използваме за производството на 19 литрови бутилки за вода е Nissei ASB – 650EXHS.Тя е една от най-добрите машини в света за производство на преформи за 19 литрови бутилки от Поликарбонат или Полиетилен Терефталат.