Прагове за поддушово пространство

Декоративният праг за поддушово пространство е изработен от полимермрамор, върху който могат да се поставят всякакъв вид вертикални прегради за душове /тип душкабина/. Декоративният праг дава възможност да разполагате с поддушово пространство според Вашите желания. Качеството на материала, от който е произведен  гарантира стабилен монтаж на всякакъв вид конструкции /като форми, размери и маса/, оформящи пространството под душа. Възможните форми са:

  • овал /радиусът е стандарт 550 мм/ с максималната дължина на рамената 125 см
  • прав ъгъл - с максималната дължина на рамената 125 см
  • права линия - до 180 см, като конкретен размер в тези граници може да бъде съобразен с желанието на клиента. При размери под 180см, ако изрично не сте упоменали единия от краищата да остане завършен /както е от калъпа/, то прагът Ви ще бъде изрязан и от двете страни /за по-лесен монтаж към стената/.

Прагът е висок 5,5 см и ширината на идеално правата част, върху която могат да се монтират всякакъв вид профили за вертикалните конструкции е също 5,5 см. Той е изключително новаторски продукт, даващ ново естетическо и индивидуално функционално и  решение за Вашата баня - независимо дали ще поставите стандартна или нестандартна вертикална преграда за душ, или просто завеса.