За нас

Фирма  ФАТ ЕООД  гр. Пловдив, създадена през 1982г. е водещ български производител на санитарни изделия от композитен материал - мивки за кухня и баня.  Гамата от продукти Баня се допълва от декоративни прагове за поддушово пространство /за душкабини – от полимермрамор/. 
Централният офис, склад и производствената база са в град Пловдив. ФАТ ЕООД има представителство и складова база и в град Варна. Наличието на собствен автопарк улеснява ежедневните доставки към мрежата ни от над 500 търговски точки на територията на България. Плановият график на доставките ни предвижда ежеседмично достигане до всеки един от нашите клиенти.

Фирмата ни е сертифицирана фирма по ISO 9001:2008 . Работим успешно както в Европейския съюз, така и извън него, като всички разпространявани на пазара продукти с търговската марка ФАТ са придружени от необходимите съгласно законовите разпоредби документи: Декларация за съответствие, Гаранционна карта и Инструкции за монтаж и експлоатация.

Санитарните изделия, произведени от нас са продукт на собствено дизайнерско студио, притежават уникален дизайн, високо качество, богато разнообразие и гаранция от 5 години. Материалите, които използваме са от най-високо качество, с произход Австрия, Словения,  Италия,  Гърция, САЩ и Финландия.

Екипът на ФАТ ЕООД се стреми към бързо, качествено и гъвкаво обслужване на клиентите си и използване най-новите производствени технологии, непрестанно и усърдно работи за усъвършенстването на своите продукти и технологични линии, на логистичната си система, дистрибуторската мрежа и отношенията с коректните си партньори.