CNC контролери и системи

FANUC разработва и произвежда CNC системи и контролери за металообработващи машини и други приложения. Контролните CNC системи имат отлична репутация и са много популярни с машинни оператори и потребители.

Към днешна дата над 2,2 милиона CNC системи за контрол са били продадени в световен мащаб, което прави FANUC CNC номер едно в света за системи с ЦПУ контрол. Продуктът CNC включва системите за контрол за влизането на ниво машини, както и системи за контрол за сложни приложения. FANUC CNC системи за контрол са известни в целия свят със своята висока надеждност, висока прецизност, висока скорост и с простата си операция.

Серията 30i/31i/32i съчетава скорост, прецизност и лекота, които да задоволят няколко потребителски нужди. Тази серия постига нови нива на точност, надеждност и ефективност във всички операции за металообработващи машини.

Тези напреднали CNCs са оптималната система за най-новият висок клас машини, изискващи мулти-ос, мулти-пътека, сложно и ултра нано високоскоростно фрезоване.