За нас

Фанук Еф Ей България ЕООД е дружество разположено на територията на град София, което извършва продажба и внедряване на промишлени роботи, автоматизация на металорежещи машини. Фирмата е водеща в развитието на цифрово оборудване за контрол.

Промишлени роботи от Фанук Еф Ей България София, Лозенец

Фанук България ЕООД покрива Европейските пазари като предлага промишлени роботи, управления и софтуер с най-високата производителност и надеждност.  Производството и технологиите се основават на традиционната марка FANUC - най-големият производител на автоматизация и роботи в света.

Със своите роботи и продукти FANUC Ви подпомага в днешния конкурентен и динамичен пазар. Производителността и ефективността трябва непрекъснато да се подобряват без компромис в качеството, рентабилността и удовлетвореността на клиентите.  

Автоматизация металорежещи машини от Фанук България ЕООД София, Лозенец

Фанук България ЕООД е една от водещите в индустриалната автоматизация фирми, чиято главна цел е увеличаване на производителността на използваните машини. Фирмата е специализирана в автоматизацията на металорещи машини. Надеждността на продуктите, предлагани от Фанук България ЕООД е приоритет. Постоянните иновации предлагани от фирмата задоволяват нуждите на индустрията от прецизност, производителност и ефективност.

Цифрово оборудване за контрол от Фанук България ЕООД София, Лозенец

Фанук България ЕООД е водеща фирма в развитието на цифрово оборудване за конторл. Фирмата предлага:

  • CNC системи и линейни задвижвания
  • системи за ЦПУ
  • серво и шпиндел задвижвания

Като глобален лидер на фабрика за автоматизация, Фанук осигурява високо-технологични продукти и услуги, които помагат на клиентите да генерират най-високата и ефикасна произведената продукция. Фанук България ЕООД предлага комбиниран иновативен продукт, изследователска и развойна дейност с най-големият производствен капацитет в света.