За нас

Фирма Унитех Инженеринг ООД е създадена през 1997 година със седалище и адрес на управление град София, ул. “Гео Милев” № 160.

През 2008 г. Унитех Инженеринг ООД беше сертифицирана по ISO 9001:2000 – система за управление на качеството, а от месец Ноември 2009 г. и по BS OHSAS 18 001 – система за управление на здравословни и безопасни условия на труд.

През 2008 г. Унитех Инженеринг ООД кандидатства с проект за закупуване на производствени машини и на 27.11.2008 г. спечели финансиране от Европейския съюз по Грантова схема “Конкурентоспособност”

Унитех Инженеринг ООД разполага със собствена база в град София, разположена на 6 декара, върху които са разположени административна сграда, производствени халета и складови помещения.

Фирмата е специализирана в:

  1. Производство и монтаж на:
  2. Монтаж на обшивки от алуминиеви композитни панели
  3. Производство на електро табла
  4. Изграждане на електро инсталации
  5. Сервизно обслужване

В Унитех Инженеринг ООД работят 50 човека, от които - 18 специалисти в сферата на производството, 25 квалифицирани монтажници и 7 човека - администрация.

Фирмата разполага със собствени механизация, транспорт и оборудване: десет микробуса, пет лекотоварни автомобила, автовишка, товарен бордови камион с кран, лазерна автоматична система за рязане на детайли от листов материал, камера за електростатично боядисване, алуминиеви сглобяеми скелета, машини за производство на реклами, технологии за обработка на алуминий и други.

Унитех Инженеринг ООД има добре организирано сервизно обслужване с 4 регионални бази – в София, Пловдив, Добрич и Враца и квалифицирани екипи, които осигуряват професионално производство, поддръжка и монтаж на всякакъв вид рекламни конструкции, електроинсталации и трафопостове.

Материалната, сервизна и производствена база, с която Унитех Инженеринг ООД разполагае, натрупаният опит в сферата на проектиране, производство, монтаж и поддръжка на рекламни конструкции, квалифицираните екипи от специалисти ни дават основание да считаме, че можем да бъдем Ваш надежден партньор.