За нас

Визия

Ти Ейч Би Дистрибюшън е модерна дистрибуционна фирма, която винаги е търсила и ще продължава да търси практичните решения за своите клиенти и партньори. 
Ние сме гъвкава организация, работеща в динамична среда, в която нашият екип се учи и обогатява ежедневно с нови познания и практически опит в областта на дистрибуцията, логистиката и търговията със стоки за бита.
Нашата визия е насочена към възможността да задоволяваме винаги потребностите на клиентите ни към едно по–чисто, по-модерно и по-практично домакинство.

Мисия

Да предоставяме на нашите клиенти продукти и търговски услуги с най-високо качество.
Да изграждаме стабилни, дългосрочни взаимоотношения с бизнес партньорите си.
Да създаваме среда, която вдъхновява за отлични постижения във всичко, което правим.

Принципи

Хората са най-ценният ни капитал.
Фокусирани сме върху клиентската удовлетвореност.
Организацията ни на работа е гъвкава и опростена.
Ориентирани сме към постигане на бизнес резултати при ефективност на разходите.
Устойчивата печалба, постигната с грижа за бъдещето, е в основата на нашия успех.

Ценности

Лоялност и Почтеност
Отговорност
Уважение към всеки
Професионализъм
Отворени към промените

История

Създадена през 1997 год. като дистрибуционна компания "Глобол България" ООД фокусира своята дейност върху дистрибуцията на инсектициди, почистващи препарати и ароматизатори.

С годините благодарение на усилията на целия екип от служители и дистрибутори "Глобол България" ООД разширява своята дейност и в направления като дистрибуция на торове, почвени и тревни смески, козметика и домакински потреби.

Организация

В отделите на фирмата - управление, финаси, маркетинг и логистика работят млади, но опитни и амбициозни сътрудници.

Дистрибуция

През 1998 е изградена широка мрежа от дистрибутори и търговски представители в цялата страна, която непрекъснато се разширява и утвърждава.

Днес стоките на Ти Ейч Би Дистрибюшън достигат до 5000 точки в цялата страна. Продуктите ни се доставят във всички търговски вериги у нас : Metro, Billa, Carrefour, Kaufland, Praktiker, Mr. Bricolage, Hit, Пикадили, Фантастико, CBA, Baumax, Mercator, Masterhaus, Bauhaus и др. , както и в повечето аптеки и дрогерии из страната.

През 2010 год. Ти Ейч Би Дистрибюшън стартира и  свойте онлайн магазини: www.thbd-online.com , www.simplicol.bg , чрез който стоките на фирмата, могат да бъдат поръчани от всяка една точка на страната и доставени до 2 работни дни.

Логистика, транспорт

Доставките на стоки до нашите клиенти осъществяваме както с помощта на спедиторски фирми, така и със собствен транспорт.
Защо сме предпочитани от нашите клиенти?

Съчетанието от качествени стоки, отлична организация по доставките и добро обслужване на нашите клиенти, прави фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън предпочитан търговски партньор.