За нас

Фирма Техем Сървисис ЕООД е основана през 1999 год. и е 100% собственост на немската Techem Gmbh, която през 2012 година отбеляза своя шестдесдетет годишен юбилей от своето създаване и дейност на световния пазар.

Централата на Техем е разположена в Ешборн, Франкфурт. Компанията е широко известна в Европа  като един от пионерите в областта на измерването и изчисляването на консумираната енергия за вода и отопление. Водеща е в областта на управлението на жилищни фондове и имоти по отношение на регистрация, разпределение и отчет на потреблението на енергия и вода. Предлага енергийни услуги, енергодоговаряне и IT услуги за бизнеса с недвижимо имущество.

Уредите на Техем се произвеждат в Германия. Към 2013 г. компанията е инсталирала и обслужва над 47,2 млн. уреди за дялово разпределение в световен мащаб. 31,8 млн. от тях са в Германия.

За Техем работят над 3000 служители в 100 филиала по целия свят. Усилията на всички тези колективи са насочени към произвеждането, доставянето и фактурирането на енергия.

Техем Сървисис е пазарен лидер и обслужва близо 180 хиляди домакинства в столицата и още 35 000 потребители на топлофикационните дружества в Пловдив, Бургас, Варна, Перник, Плевен, Русе, Сливен, Враца и Велико Търново.

Компанията е специализирана в отчитане и разпределение на топлинна енергия и вода. На територията на София, работи с надеждни фирми-партньори за осъществяване на дейността си. Единствена от всички топлинни счетоводители, Техем Сървисис разполага с мрежа от офиси, разположени в цяла София, където осъществява техническото и информационно обслужване на клиентите.

Техем Сървисис е отговорна и ориентирана към бъдещето компания, която работи за ефективното и разумно използване на енергията и водата. 

Техем предлага енергийни услуги за ефективно използване на отопление, охлаждане, електричество и вода по целия свят. Услугите на компанията се простират далеч над отчитането на изразходваните количества енергия за отопление и вода.