Share
Направи запитване !!!

За нас

Thrace Ipoma става член на Thrace Group през 2004 г. Дотогава тя е установила силна позиция на пазара в Югоизточна Европа под името Ipoma S.A., час от опаковъчното подразделение на Frigoglass. Основана е през 1982 г. като държавно предприятие.

Опит

Днес компанията разработва продуктови линии в два сегмента: 1. Шприцоване под налягане: 2. Производство на BigBags / гъвкави полипропиленови контейнери. Разполагаме с работна сила от над 200 професионалисти, работещи в съоръжение частна собственост, с площ 12000 кв. м. По отношение на качеството, работим в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005. На годишна основа, производственият капацитет надвишава 8000 тона полимер.

Пазари

Основните пазари на Thrace Ipoma традиционна са в България, Източна Европа и на Балканите, но през последното десетилетие успешно се разширихме и сега развиваме дейност в цяла Европа.

Какво ни прави различни

Ние сме тук, за да осигурим на нашите клиенти качество, надеждност и сигурност. Нашето мото е "Вие се концентрирате върху Вашите продукти, ние поемаме задължението да ги опаковаме". Нашата мисия е да бъдем възприети като лидер на пазара за опаковки и пластмасови продукти както от нашите клиенти, така и от нашите партньори. Thrace Ipoma въвежда пазарните изисквания за качество и творчески бизнес. Гарантираме нашата мисия като подобряваме и развиваме ценностите на компанията: почтеност, качество, инвестиция в хора/служители, социална отговорност, стойност на акционерите, пазарно лидерство.