За нас

ТРАУРЕН ДОМ " УТЕХА" - гр. Дупница осигурява на своите клиенти пълна информация относно организирането на погребение, кремация или помен. Професионална консултация относно избрания от Вас погребален ритуал се извършва в офиса на фирмата или посредством посещения / визита / в дома на покойника. Екипа на погребалния дом подготвя и извършва за Вас  издаване на смъртен акт, оформяне на всички документи, проследяване на погребалния ритуал, както и пълна санитарна обработка на покойника. Фирмата извършва транспортни услуги свързани с организацията и провеждането на ритуала, както  в града, така и в страната и чужбина. Предлага богат асортимент от траурни атрибути необходими за извършване на погребение, както и богат набор от некролози; черно-бели и цветни, както и тяхното ламиниране.
Фирмата разполага и с хладилна камера.
Има обособен цветарски магазин, където може да Ви бъдат предложени всякакви цветя, венци, букети, както и посадъчен материал за аранжиране на гробовете на Вашите близки.
За облекчаване на своите клиенти ТРАУРЕН ДОМ " УТЕХА"- гр. Дупница предлага и раздаване след ритуала, което включва жито, погача, сладки, соленки, вино и безалкохолно. Фирмата разполага и със зала за раздаване. Изработват се рамки, надгробни плочи, порцеланови снимки и се извършват всякакъв  вид каменоделски услуги.

За извършвне на погребение са необходими съобщение за смърт което се издава от личния лекар или болничното заведение с паспорт или лична карта. За ползване на стар гроб е необходимо да са минали 8 години от последното погребение, квитанция за платено гробно място, удостоверение за наследници на първия погребан или ако покойния няма роднинска връзка с първия погребан, наследниците от удостоверението трябва да си дадът съгласието с декларация лично подписана от тях.