Категория: Транспорт и Спедиция » Транспортни услуги

Град: София

Адрес: гр. София, кв. Манастирски ливади, ул. Тодор Джебаров 122, офис 3 виж карта

Телефон: 02/958 35 40; 02/958 35 41; 02/958 35 45; 0888 913 303; 0887 894 904; 0888 634 733

Факс: 02/958 49 05; 02/965 09 18

Е-мейл:

Уеб сайт: www.transland.bg

Share
Направи запитване !!!

За нас

Трансленд ООД е водеща компания, специализирана в областта на транспортната логистика. Централният офис на фирмата е в София, с офиси в Бургас, Варна, Пловдив и Лом. Свои представители и агенти имаме и в почти всички големи градове в страната, на дунавските пристанища и по граничните пунктове със стратегическо транспортно значение. 

Приоритет за ръководството и екипа ни е комплексното обслужване на клиентите, включващо както дейността по осъществяване на самите превози, така и разработване на оптимална транспортна схема, съобразена с естеството на превозваните товари и изискванията на товародателите.

Трансленд ООД има директни договори с железници (БДЖ ЕАД, Сръбски железници, Македонски железници и др.), с фериботни и морски линии, агенти и превозвачи, което ни позволява да предлагаме на клиенти си качество на услугите на конкурентни цени, обезпечени с коректност, професионализъм и сигурност на доставките. 

Екип от квалифицирани спедитори се грижи всеки клиент да получи компетентно решение на своя транспортен проблем в съответствие с конкретните си бизнес интереси.

Дейността ни обхваща международни железопътни, контейнерни, групажни и комплектни автомобилни превози, въздушни карго-превози, мултимодални транспорти и транспорти вътрешно съобщение. На клиентите си предлагаме пълен набор от логистични услуги, складово обслужване и дистрибуция на пратките в рамките на страната, банкови гаранции и карго-застраховки. Трансленд е лицензиран митнически агент.

Актуална информация за товарите се осигурява чрез съвременни информационни технологии и специално разработени програмни продукти за обработка на данните.

Предоставяме на клиентите и партньорите си предимството от работата с опитен и висококвалифициран екип, заедно с възможността за оптимизиране на транспортните разходи и гарантиране сигурността на превозите.

С нас можете да комуникирате на немски, английски, руски, френски език.