За нас

Тех Трейд България ООД е частна фирма, основана през 2012г. От тогава фирмата се стреми да предлага цялостни професионални решения в областта на индустриалното оборудване и арматура, отговарящи на последните международни стандарти за качество. Наши партньори са едни от най-големите световни производители от Австрия, Германия, Испания, Италия, Полша, Португалия и др. фирми с дългогодишен опит в производството  и доказало се с времето качество на предлаганите от тях продукти и услуги. Залагайки на опита и квалификацията на нашия екип, ние се стараем да допринасяме за изграждането на съвременни инсталации и инфраструктура, които да допринасят за по-здравословна и безопасна среда и по-чиста природа. Основната дейност, която извършва фирмата, е внос и търговия с индустриално оборудване и арматура, специализирайки се най-общо в няколко основни сектора :

  • Оборудване за флуиди под високо налягане (LPG, CNG, пара и др.) – маркучи, фитинги, спирателна, регулираща, предпазна и други видове арматура, филтри,     помпи и  специализирани изделия (деаератори, парни инжектори, кондензни гърнета, системи за контрол на нивото и др.);
  • Оборудване за петролни продукти (автоцистерни, бензиностанции, петролни терминали, LPG терминали и др.) – маркучи, накрайници, системи против препълване, алуминиеви тръби и фитинги, помпи, разходомери,  наблюдателни стъкла, ръкави за горно и долно пълнене, плаващи покриви, бензиноколонки, пистолети за бензин/дизел/газ и др.
  • Оборудване за вода, въздух, химикали - тръби, маркучи, фитинги, спирателна, регулираща, предпазна и други видове арматура;

Продуктовата гама на нашата фирма включва богато разнообразие от продукти за управление на флуиди: спирателни, регулиращи, предпазни, изпускателни, отвеждащи, филтриращи, контролни и отчитащи устройства и арматура, както и съответните аксесоари към тях: електрически и пневматични задвижки, съединителни елементи, компенсатори, уплътнения и други. Всички предлагани продукти от нашето портфолио отговарят изцяло на високите изисквания за качество, които налагат въведените в Европейския Съюз правила и норми. Подробна информация относно продуктовата ни гама може да откриете в електронния ни каталог.