За нас

 

Таурус 93 ЕООД е с основна дейност проектиране и производство на лицеви панели и клавиатури от поликарбонатно или полиестерно фолио, които се използват за влагане в управлението на електронни изделия и машини в обсластта на машиностроенето.

Продуктите на фирмата обхващат много широк спектър от приложения - в медицинска апаратура, в машини с ЦПУ, в програматори, регулатори, както и в машини за развлекателната индустрия.

Таурус 93 ЕООД изработва на ситопечат и етикети, стикери и табели за различни уреди. Допълнителна дейност на фирмата е разработването на качествени уеб сайтове и компоненти за тях.

 

Екип

 

Фирма Таурус 93 има малък, но висококвалифициран екип, който работи с висока ефективност в полза на клиентите ни.

Управителят - Енчо Пондев, има повече от 20 години опит в управлението на производството на клавиатури и лицеви панели, както и технологиите за ситопечат. 
Специалистите се стремят да изпълнят точно и в срок производствената програма, за да удовлетворят и най-взискателните клиенти.

 

Технологии за производство

Таурус 93 разполага със ситопечатни машини, машина за печатане – графопреса, сушилня за UV-лакове и мастила "PANGOLINE"; ракелозаточваща машина и всички други дребни инструменти и съоръжения, необходими за производство и монтаж на клавиатури и лицеви панели.

 

Технологията за производство е на базата на ситопечат върху специални фолия (използваме главно поликарбонатно и полиестерно фолио), пластмаси и ПВЦ. Използват се печатни платки, самозалепващи и двойно-залепващи фолия, контактни пластини, конектори, лентови кабели, светодиодна и течно-кристална индикации.

Основен елемент в продуктовата политика на Таурус 93 е влагането на качествени материали във всички изделия на фирмата. Това гарантира минимални проблеми със сервиза на продуктите и удовлетворението на клиентите.