За нас

Фирмата е регистрирана през 1995 г. в СГС, като ЕТ "Богданов–РД". Като такава съществува и развива дейността си до 2005 г., когато се разраства и трансформира в ЕООД, сменяйки името си на "ТАРО С ТРАНС".

Фирмата представлява семеен бизнес и разполага с висококвалифициран и изключително отговорен във всяко едно свое действие персонал. Шофьорите ни са с дългогодишен опит, както, като водачи на МПС-та, така и като кадри умеещи да издават превозваната от тях стока до различните обекти (големи вериги магазини като: Била, Техномаркет, Бриколаж, Метро, Складове, Хотели и др.) с изключителна прецизност, отговорност и старателност. Нямаме текучество на персонал т.е. държим на чистите отношения и постоянството.

Разполагаме със собствен автопарк, който поддържаме винаги в техническа изправност и готовност за извършване на предлаганата от нас услуга във възможно най-кратки срокове и винаги с коректно отношение.

Услугата, която предлагаме е лицензирана от Министерството на Транспорта със лиценз № 01296, подлежащ на отчет в ИА "Автомобилна Администрация" - гр. София.

Фирмата е регистрирана по ЗДДС и до момента няма никакви нарушения или задължения, както към Държавната Агенция по Вземанията, така и към свойте доставчици.

Така вече 16-та година транспортната фирма "ТАРО С ТРАНС" ЕООД предлага услугите си на пазара.

Надяваме се да сме Ви били полезни с информацията която предоставихме за нас и Ви Благодарим за времето, което отделихте за да се запознаете с фирмата за извършване на транспортни услуги “ТАРО С ТРАНС” ЕООД.