Категория: Автомобили » Леки автомобили

Град: Бургас

Адрес: гр.Бургас, ул. Индустриална 19

Телефон: 056/84 88 88

Уеб сайт: www.spektaauto.com

За нас

„Спекта ауто“ ООД е компания работеща в сферата на бизнеса с автомобили и обхваща следните направления:

  • Търговия с моторни и индустриални масла, греси и специални течности – продукти Aral, Hilber, Cario и др.
  • Търговия с акумулаторни батерии – продажба и гаранционен сервиз на стартерни, полутягови и тягови батерии от марките Durasell, Moll, Ferra и Ennexy.
  • Търговия с гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили, селскостопански машини и автобуси с марките Goodyear, Dunlop, Fulda, Syron, Sava, Debica, Michelin – продажба, монтаж и демонтаж, баланс и изправяне на джанти.
  • Продажба на нови автомобили – официален дилър на TOYOTA и LEXUS за гр. Бургас и региона и употребявани автомобили с гаранция. Застраховки, лизинг и автомобили под наем.
  • Най-голямата сервизна база за леки и лекотоварни автомобили в България разполагаща с 32 работни поста за продажба на авточасти и следните услуги: смяна на масла, всички видове филтри, смяна на накладки и спирачни дискове, смяна на антифриз, спирачна течност, зимна и лятна течност за чистачки, диагностика профилактика и зареждане на климатични системи, регулиране на фарове, реглаж и стенд за геометрия на ходова част, ремонти по ходова част, двигатели, скоростни кутии. Електрически ремонти на динама и стартери, компютърна диагностика и др.
  • Търговия с автокозметика и консумативи – чистачки за автомобили Trico, авто крушки Tungsram, маслени, горивни, въздушни, хидравлични и филтри за купе с марка Alco, стоманени и алуминиеви джанти за автомобили Mam и Keskin.

„Спекта ауто“ ООД разполага с отлично изградена логистична структура, която ни помага ежедневно да сме в услуга на нашите партньори.