За нас

„Строй Спед” ЕАД е създадена 1999г. Основната дейност на фирмата е извършване на автомобилен транспорт, като за целта разполага с над 90 композиции и специализирани автомобили.

 Наши клиенти са  предимно производителите на строителни материали, строителни фирми и бетонни възли, зърнени и фуражни бази, както и производители на експортно ориентирани стоки.

 История

  • От 2000г. фирмата е основен превозвач на Девня цимент.
  • От 2004г. фирмата започва внос от европейски производители и продажба на циментовози и  компресори за ниско налягане за разтоварване на насипни товари. През този период компанията става и оторизиран сервиз за България на MIGUEL CARRERA Y CIA.,S.A.- производител на известните испански компресори BETICO.
  • От 2006г. дружеството създава специализирано звено за  транспорт и полагане на бетон и бетонови разтвори
  • От 2010г. фирмата започва да извършва международни превози на пакетирани товари с  дестинации Австрия, Германия, Бенелюкс, а също и на цимент и сода със специализирани  цистерни до Румъния и Сърбия.
  • От 2010г. автомобилният сервиз на фирмата е оторизиран от MAN Nutzfahrzeuge AG за гаранционни и извънгаранционни ремонти на известните с качеството си германски товарни автомобили. Разполагаме с модерна сервизна база за  ремонт  както на товарни автомобили, така и на цистерни за насипни товари,  полуремаркета и компресори за ниско налягане.

Основната база на фирмата както и сервиза се намират в Девня. Фирмата разполага и с офис в София.