За нас

Стар Нейлз® - България ООД е пионер в областта на услугите маникюр, педикюр и ноктопластика в България. Фирмата предлага на българския пазар продукти с марка Star Nails от 1993 година.

Компанията е първата в бранша, която разпространява удължаването на естествените нокти и въвежда широко известното днес понятие „ноктопластика“.
 
Стар Нейлз® - България ООД е основана през 1993 г. като търговска структура. Star Nails Bulgaria е също така регистрирана търговска марка за България. Първоначално продуктите с тази марка се произвеждат от партньори в чубина. През 2000 година компанията стартира собствено производство, базирано в Пловдив. Над 90% от съставките се внасят от известни европейски компании като Henkel, BSF, etc.
 
Основната производствена концепция е постигане на високо качество на продуктите при използване на голям брой натурални съставки.
 
По-късно е регистрирана и втора търговска марка – SNB. Тя е създадена специално за артикулите собствено производство. Днес асортиментът от SNB продукти наброява повече от 150 артикула и продължава да расте. Проведено проучване сочи, че делът на SNB продуктите, в общия обем продажби на професионални продукти за маникюр и педикюр в България, е около 80%.
 
  • Асортиментът от търгувани продукти включва следните групи стоки:
  • Продукти за маникюр;
  • Продукти за педикюр;
  • Професионални UV гелове, акрилни системи, лепила;
  • Четки, аксесоари, пили, електрически уреди за маникюр и педикюр, инструменти;
  • лакове за нокти, разтворими гел-лакове, продукти за грижа за нокти, терапии за ръце и тяло, лакочистители;
  • Продукти за декорация;
  • Аксесоари за маникюр, педикюр и ноктопластика;
  • Оборудване и обзавеждане за салони.
В желанието си да подобрява непрекъснато качеството на предлаганите асортименти, предоставяните услуги и обслужването на клиентите, фирма Стар Нейлз - България ООД успешно премина сертификация по БДС EN ISO 9001:2008 Системи за управление на качеството.
 
Високо квалифициран екип от хора полага непрестанни грижи за подобряване на дейността във всяко направление.
 
Търговската дейност на фирмата е организирана при взаимодействие с дистрибутори в страната и чужбина. Отношенията на партньорство и професионализъм гарантират дългогодишен успешен бизнес със съществуващите партньори, а новите клиенти на компанията могат винаги да разчитат на коректност и готовност за съдействие.
 
Компанията управлява и учебни центрове за маникюр и педикюр в София и Пловдив, лицензирани да предоставят професионално обучение съгласно действащото законодателство в страната. Организираните курсове дават възможност за придобиване на умения по маникюр, педикюр, терапевтичен педикюр, ноктопластика, дизайн, ръководене на учебна дейност по изброените специалности.
 
Стар Нейлз® - България ООД е доказаният професионалист в областта на маникюра, ноктопластиката и педикюра, както в обучението, така и в производствената си и търговска дейност.

Близо 20 години Стар Нейлз - България подкрепя професионализма и работи за това всеки, който е привлечен от професията да се научи и усъвършенства своите умения. От 2007 г. към фирмата работи  Център за професионално обучение с лицензия № 200712488 от НАПОО.