За нас

Скуба България ЕООД е създадена през 2012г в София. Представителство на SKUBA GROUP Литва,  лидер в продажбите на резервни части за товарни автомобили, автобуси ремаркета и полуремаркета за Централна Европа. Основана е през 1992г, компанията разполага с голяма добре организирана мрежа от магазини и складове на територията на Финландия, Литва, Латвия, Естония, Русия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния и България. SKUBA GROUP еи пресдтавител наRenault Trucks за Литва и Естония.

Предмета на действие е продажбата на резервни части за товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета. Разнообразната ни продуктова номенклатура и наличности ни дават възможност да отговорим на всички нужди и изисквания на нашите клиенти.

Това, съчетано с опита и професионализма на нашите служители, печели ежедневно доверието на нашите партньори. Широката материална база и наличности в склад ни дават възможност да реагираме бързо във всякакви ситуации. Прелганите от нас части са от водещи на пазара производители снабдени с необходимите сертификати и гаранции за качество. Покриваме над 25000 детайла за изброените по-горе превозни средства, с варианти най-малко от 2-3 производителя за дадена част, с което даваме различни варианти и решения на нашите клиенти. Фирмата има изградена стратегия за развитие на търговска мрежа на територията на България. Предвидените точки са София, Пловдив, Бургас и Плевен, както и дистрибутори за останалите областни градове. Нашата политика е изградена на базата на директните продажби. Ние залагаме на добрите взаимоотношения с клиентите, както и на атрактивните ни цени.