Share
Направи запитване !!!

Покривни панели

Покривните прозорци FAKRO са модерен екологичен продукт, произведен по най новите технологии, чиято функционалност има многобройни предимства. Благодарение на изключително високото си качество и отличните технически параметри, тези прозорци намират все по-широко приложение при използване и усвояване на подпокривни пространства, разкриват нови възможности пред външната и вътрешна архитектура.
 
Покривните прозорци FAKRO Ви осигуряват надеждност и комфорт при използване на подпокривния етаж. Различните модели, типове и размери покривни прозорци, както и съответстващите на покривното покритие външни обшивки, дават възможност за оптимален избор на продукт и създаване на индивидуалност и неповторимост на архитектурните решения. Ако възникнат въпроси или необходимост от технически консултации, не се колебайте да осъществите контакт с нашите специалисти, те са на Ваше разположение.
 
Покривни прозорци на средна ос OptiLight
Покривни прозорци с отваряне около средна ос, подходящи за монтаж при наклон на покрива от 15° до 90°. Крилото се превърта на 180° за лесно почистване и на външното стъкло.