За нас

Фирма „РУУФ КЪМПАНИ” ООД е лидер на пазара за метални керемиди в България и повече от девет години успешно се конкурира с фирмите предлагащи покривни материали.
Ние предлагаме най-перспективните в момента покривни материали. Технологията която предлагаме  за този вид покрив е създадена във Финландия преди 50 години и е получила там голямо разпространение, както и в голяма част от страните в Европа.До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и парт

ньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти - инженери и монтажници, което гарантира качеството на извършената услуга.

Металните покриви заемат голямп роцент от покривите на жилищни, обществени, търговски и промишлени сгради. Те са икономически изгодни, с привлекателен външен вид и са приложими в райони с обилни снеговалежи. Освен това представляват един от старите типове покриви и са подходящи за реставриране на стари къщи.
 
Съвременните видове метални покриви привличат вниманието на много потребители. Те предлагат разнообразие от типове, цветове и форми, за да задоволят изискванията на различни архитектурни стилове. Металните покриви са много здрави, не се нуждаят от почистване и с годините не губят устойчивостта си спрямо различни въздействия. В допълнение те са леки, може да се поставят върху вече съществуващи покриви. Незапалими са, излъчват топлина при нагряване и стопяват снега и леда. Издържат ветрове със скорост 180км/час. Металните покриви са енергетично ефективни, отразяват топлината и тя не се губи.Така може да се спести повече от 20% от сметката за отопление. Тези покриви се инсталират върху стария покрив и 60-65% от тях са изградени от метал, подлежащ на рециклиране. Така се намалява количеството депонирани отпадъци. Металните покриви с нагънатата си по-върхност и доброто покритие действат и като шумоизолация.