За нас

Рубелла днес

"Рубелла" е водеща българска козметична компания с близо 20-годишни традиции в производството и търговията с хигиенни и козметични продукти. Нейната продуктова листа включва: средства за хигиена на устната кухина, средства за коса, козметика за лице и тяло, мъжка серия.

Фирмата непрекъснато разширява своя пазарен дял и заема ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари. Тя е най-големият български износител на козметични и хигиенни продукти за страните от Онд, Цефта, Европейския съюз, Балканския регион, Азия и др. Търговските марки "Дентал", "Дева" и др. са добре познати и търсени като оптимално съчетание на добро качество и атрактивна цена и в своя клас успешно конкурират утвърдени световни марки.

"Рубелла" е единствената българска козметична компания, която осигурява напълно завършен технологичен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби. Производството на собствено ламинатно фолио и опаковки прави продукцията конкурентоспособна и е допълнителна гаранция за качество и сигурност.

В резултат на модерната система на управление, големия потенциал на технологичната база и успешната продуктова политика, която следва световните тенденции в развитието на козметичния бранш, годишно обемът на продукцията нараства с около 20 % Компанията разработва и последователно реализира значими инвестиционни проекти по отношение на внедряването на нови технологии, реконструкция и модернизация на технологичното оборудване в основните производства.
Фирмата е постоянен партньор на реномирани световни компании - доставчици на качествени суровини за козметичната и хигиенната индустрия като Quest, Haarman & Reimer GmbH, Degussa, Lowenstein и др. Тя е редовен участник в престижни международни изложения като Cosmoprof, Private Label, Intersharm и др.

Като съвременна и обществено ангажирана компания "Рубелла" инвестира значителни средства в опазването на околната среда, в социалното