За нас

Роза Емайл ЕООД е водещ производител в България и на Балканския полуостров на емайлирани печки с твърдо гориво и тръби за печки. Благодарение на високото качество на продуктите нашата фирма е спечелила завидна репутация и доверие на търговците и клиентите си.

Нашите производствени помещения и складове обхващат площ от 25 000 кв.м. Общият брой служители работещи в Роза Емайл е 150 човека. Използваме най-съвременна газова пещ за изпичане на емайлираните продукти и последващ механичен метод за сушенето ин при абсолютно автоматичен конвейерен цикъл.

Седмичният капацитет за производство на тръби за печки от всякакъв размер и цвят е 100 000 бр. Нашите възможности за производство на емайлирани печки с твърдо гориво е 1000 бр. на седмица. 

За да осигурим високото качество на нашите емайлирани печки използваме отлети чугунени компоненти от нашата собствена леярна. Тя е оборудвана с 3 индукционни пещи с капацитети 1600 кг, 600 кг и 160 кг. Работи отлично квалифициран и опитен персонал зает в производството от създаването и.

Годишният капацитет на леярната е 1000 тона готова продукция. Петдесет процента от този капацитет покрива собствените ни нужди, а останалата част са външни поръчки, най-вече специални детайли за тежката индустрия.