Share
Направи запитване !!!

За нас

РЕЙЛС БГ ООД е дружество, създадено през 2006 година, с основна дейност директен внос и търговия на профили и елементи за алуминиеви парапети. Официален представител е за България на AKMER YAPI – град Бурса, Турция – производител и притежател на търговската марка за алуминиеви елементи АКМ©.

Фирмата успя да изгради дистрибуторска мрежа в цяла България – Пловдив, Варна, Русе, София, Велико Търново, Сливен, Стара Загора и други градове. Имаме търговски представители в Бургас, София и Шумен. Системите за алуминиеви парапети, разрешават проблемите, които проектанти и строители са срещали досега при реализирането на мечти си. Качество, уникалност и сигурност ще открие всеки в алуминиевите системи за парапети, предлагани от нас. Тези системи са подходящи за всякакъв тип интериорно и екстериорно обзавеждане – стълбища, тераси и всякакъв вид прегради.

Материалът е електрооксидиран, в богата цветова гама – натурален и матиран алуминий, цвят инокс в няколко варианта, злато, дървовидни с PVC покритие. Техническите характеристики на елементите са подходящи за всякакъв климат, притежават висока корозионна и цветоустойчивост.