За нас

"Пирин Спринг" АД притежава общинска концесия за водоплзване на сондаж № 273 в землището на с.Баничан, общ. Гоце Делчев. Водовземното находище, от където се бутилира натуралната минералната вода "Пирин Спринг", се намира на екологически чиста територия, част от живописните южни склонове на величествената Пирин планина. Водата се бутилира и присъства на пазара в страната от 2008 година.

"Пирин Спринг" АД е иновативна и лесно адаптираща се към пазарните изисквания и условия фирма. Добре обучени и мотивирани, сътрудниците на фирмата с гордост идентифицират себе си с компанията, и успешно се грижат за индивидуалното и добро обслужване на всеки един от нашите клиенти.

В "Пирин Спринг" АД имаме ясната визия, че успехите ни зависят от това, дали и как изпълняваме поетите обещания и ангажименти към своите потребители, клиенти и самите себе си.

Предприятие

Водоналивното предприятие на фирма "Пирин Спринг" АД е построено в непосредствена близост до извора.

Автоматизираните производствени линии в предприятието, позволяват бутилирането до 70 000 литра тиха вода дневно.

Минералната вода „Пирин Спринг” се бутилира във всички основни и трайно установили се на българския пазар опаковки: бутилки ПЕТ от 330мл до 11,0л включително, а така също и в бутилки от поликарбонат за многократна употреба с вместимост 19.0л.

Понастоящем в предприятието се трудят 26 човека.

Мисия

Да произведем и предложим на нашите потребители автентична натурална минерална вода, с отлично качество, съхранявайки при бутилирането ѝ нейните уникални свойства и вкус.

Считаме, че основно наше задължение е да направим консумацията на водата „Пирин Спринг” едно неповторимо ободряващо удоволствие, в съчетание с отлично, съобразено с желанията и потребностите, обслужване на своите клиенти.