Share
Направи запитване !!!

За нас

Фирма Палада-НМК ЕООД  е основана през 1992 год. в гр. Карлово с предмет на дейност-внос, продажба на едро и дребно и дистрибуция на леки, мото, товарни, селскостопански, индустриални гуми и вулканизационни материали. 

Благоарение на вас и нашите усилия и труд който сме положили, в  момента ние сме една от водещите фирми в България  за продажба и дистрибуция на автомобилни гуми. През изминалите години, ние се научихме да бъдем експедитивни, да взимаме решение за всеки проблем свързан с вашето превозно средство. Стараем се всеки наш клиент да остане доволен от обслужването.

Фирмата е вносител за пълната гама на водещата световна марка в областа на гумите: MICHELIN, BFGOODRICH, KLEBER и KORMORAN, марката Dunlop при мотоциклетните гуми както и вносител и официален представител за България на вулканизационни материали с марката HATCO, WONDER SEAL, TIP-TOP.

Фирмата е дистрибутор на много други марки гуми, джанти на световно известни фирми като : O.Z, SPARCO, AEZ, OXIGIN, DEZENT, MAK, TOORA, BSA, DARWIN RACING, MANGELS…и на вулканизационни материали с марките: VIPAL , PANG.

Услугите се извършват с качествени материали, модерни машини и обучен персонал

ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ ГУМИ ЗА ВСИЧКИ СЕЗОНИ И ЗА ВСЯКАКВИ ТЕРЕНИ