Категория: Производство » Дограма

Град: Русе

Адрес: гр. Русе, кв. Ялта, ул. Солун 23

Телефон: 082/828 262; 0887 414 785; 0887 492 945

Уеб сайт: www.plastengineering.bg

За нас

Фирма “Пласт Инженеринг 04” ООД е регистрирана през 1999 г. с предмет на дейност изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма като правоприемник на ЕТ “Пласт Инженеринг 04”, която работи в тази област от 1993 г.

“Пласт Инженеринг 04” ООД предлага на своите клиенти комплексно обслужване при извършване на строителнo-ремонтни дейности, изработва по поръчка и размери на клиента: врати и прозорци, витрини, окачени тавани. “Пласт Инженеринг 04” ООД изработва и монтира богата гама от окачени тавани, осветителни тела и повдигнати подове.

Независимо от размера на поръчката, от това дали сте частно лице или строителна фирма, Вие ще получите при нас внимание, съвет, бързо и качествено обслужване. Нашата дограма се вписва еднакво добре както в новите модерно оборудвани сгради, така и за жилищни блокове и големи промишлени халета. Ние предлагаме всички строителни форми и различни начини на отваряне на прозорците. Използваме немски обков “СИЕГЕНИЯ”.

“Пласт Инженеринг 04” ООД разполага с два производствени цеха със средно-месечен капацитет 3000 кв. метра дограма.

За момента фирмата използва основно профили с ALUMIL, VERATEC и TROCAL.

Предлагаме двукамерни, трикамерни и четирикамерни профилирани системи. По желание на клиента изработваме и петкамернин и шесткамерни системи.

Ние ще ви дадем консултация по всички теми, свързани с прозоречните системи: разработване на техническите проекти, оформление, сигурност, а така също и по въпроси, свързани с шумо- и топлоизолацията. Нашата продукция се изработва в съответствие с Вашите изисквания и желания.
Фирма “Пласт Инженеринг 04” ООД разполага с цех за изработка на стъклопакети със средно-месечен капацитет на производство 2500 кв. метра. Предлагаме богат избор на различни цветове стъкла.
Ние Ви даваме 5 години гаранция за херметичност на стъклопакета и 2 години гаранционно обслужване за изработката и монтажа на готовите изделия. В цените са включени транспортните разходи. За по-бързо завършване на поръчката фирмата разполага с 4 монтажни групи.

Предлагаме изработка и монтаж на алуминиева дограма със стъклопакети с гарантирано качество. Работи се с профил АЛУМИЛ с прекъснат термомост и авангарден дизайн. Изработнваме всички видове търговско оборудване, а така също и алуминиеви и пластмасови панели за входни и интериорни врати. На нашите клиенти се предлага и изработване на метални и бронирани врати, а също и изработване на метални конструкции.“ Пласт Инженеринг 04” ООД предлага на Вашето внимание врати производство на фирма LESNA - Словения.

Нашата фирма предлага всички видове външни и вътрешни ролетни щори, в богато разнообразие на форми.