За нас

Фирма ПБЗ Консултинг e специализирана в изграждането на автоматизация на сгради и индустриални обекти. Друга дейност на дружеството е проектиране и изработка на eлектрически инсталации и табла, както и търговия с електроматериали и консумативи.

Сградната автоматизация извършвана от фирма ПБЗ Консултинг представлява система, която разполага с ресурс за обработка и събиране на данни от различните инсталации и системи в сградата. По този начин осигурява комфорт и спокойствие за собствениците и енергийно - ефективно употребяване на мощностите на обекта.

Фирма ПБЗ Консултинг разполага с екип от квалифицирани специалисти, които гарантират изграждането на сградна, промишлена и индустриална автоматизация, с помоща на коеято ще се намалят оперативните, инсталационните и енергийните разходи на вашия обект.

Фирма ПБЗ Консултинг предлага на своите клиенти професионални консултации при избор на оборудване, търсене на подходящите компоненти или различни технологични решения при индустриалната автоматизация сгради и индустриални обекти.