За нас

Овергаз Запад АД – една от петте газоразпределителни компании в семейството на Овергаз, която доставя синьо гориво на територията на шест града в Западна България.

Тук ще откриете всичко за нашата дейност, продуктите и услугите, които предлагаме.  Ние уважаваме правото на избор и държим нашите клиенти, настоящи и бъдещи, да взимат информирани решения.

Силно вярваме в обществения интерес, затова сме ориентирани изцяло към потребителите, а мисията ни е да осигуряваме пълен достъп до най-евтината и екологично чиста енергия за всички тях.

Спазваме принципите на добрите търговски практики и приемаме пазарните правила, като стимул за развитие. Анализите на агенции за кредитен рейтинг потвърждават отличните ни пазарни позиции и непрекъснатото нарастване на потребителите ни.

„Овергаз Запад" АД изгражда и експлоатира газоразпределителни мрежи и продава синьо гориво на крайните потребители на територията на Банско, Кюстендил, Мездра, Монтана, Петрич и Разлог. В края на 2013 година газовата инфраструктура на дружеството в Западна България наброява 292 километра и обслужва над 6300 клиенти.