Лазерни принтери

  • Цветни лазерни принтери

Konica Minolta Bizhub C3100P

Magicolor 1600W

  • Черно-бели лазерни принтери

Konica Minolta Bizhub 4700P

Konica Minolta Bizhub 4000P

Konica Minolta Bizhub 3300P