За нас

Фирма ОРТЕС ООД e българска търговска фирма, основана през 2005 година в София с управител Валентин Русев. ОРТЕС продължава традициите на софийския офис на ВИПИМЕКС ООД – дългогодишен партньор на Минолта и Коника Минолта. 

От 2006 година ОРТЕС ООД е оторизиран търговски и сервизен партньор на Коника Минолта България и изваршва инсталация, сервиз и ремонт на копирни машини и лазерни принтери Konica Minolta  и Minolta.


ОРТЕС ООД работи в София и областите Пловдив, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград. 
В останалите областни градове има договорни сервизни отношения с Випимекс ООД - Konica Minolta Advanced Partner.

ОРТЕС ООД предлага на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка на офис техника Минолта и Коника Минолта, консултациии и доставка на: цветни копирни системи, цифрови черно-бели копирни машини, лазерни черно-бели и цветни принтери,  многофункционални устройства,  системи за производствен печат на световния производител Konica Minolta. 

Световен факт е традиционно високата технология на Konica Minolta в цветовете. С нея тя отговаря на високите изисквания на рекламния бизнес, печатници, университети, маркетингови отдели на корпоративния сектор на българската икономика и държавната администрация. 

 През 2008 година, ОРТЕС ООД  затвърждава завоюваните лидерски позиции в София и региона като предпочитан доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални системи от среден и висок клас. 

Като сериозна компания, ОРТЕС е убедена, че най-точният показател за качеството на услугата е доверието на клиентите. 
ОРТЕС е съсредоточила усилията и ресурсите си към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери. 
В ОРТЕС работят висококвалифицирани млади и амбциозни служители, отдадени и вярващи на марковата техника, предлагана от компанията. Двама от сервизните инженери са серифицирани по световната система за обучение М+ от Konica Minolta. 

С изградените в школата на ОРТЕС кадри, фирмата може да отговори на нуждите на своите клиенти с успешна продажба на предлаганите продукти и следпродажбената поддръжка.