Категория: Търговия » Внос и търговия

Град: Благоевград

Адрес: гр. Благоевград, Нова индустриална зона, ул. Покровнишко шосе виж карта

Телефон: 073/881 863; 0897 972 710

Факс: 073/840 727

Уеб сайт: www.olympos-99.com

Share

За нас

"Стефаника" ООД /в съвместна дейност с "Олимпос-99" ООД/ е представител за България на маслините "ДЕЛФИ" и "ИНТЕРКОМ", зехтин "АРГОЛИС" и ориз и варива "АГРИНО". Имаме регистрирана и собствена търговска марка - ОЛИМПОС-99". От централния склад и офис в Благоевград и склад и офис в София, обслужваме клиенти като Кауфланд България, Карфур България, Пикадили Делез груп, ТВ Европа, ХИТ, ЦБА и много други.

Фирмена политика: Качеството е основната ни цел! 
Продуктите, които предлагаме са с отлично качество и на конкурентни цени. Произведени са от водещи в своята област фирми, сертифицирани за контрола на качеството /HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, BRC GLOBAL STANDART CERTIFICATE, TUV/. 
С грижа за нашите клиенти! 
Годишната програма, която правим, ни дава възможност да осигурим на клиентите си пълната ни гама продукти и желаните количества през цялата година. Изключително богатият ни асортимент и различните и удобни за всеки клиент опаковки, постоянството в качеството и възможността за доставка "до вратата" на клиента, ни правят предпочитан и сигурен партньор за Вас!