За нас

НЮ СИСТЕМ ООД е специализирана в проектиране, доставка, монтаж, пускане в експлоатация, настройки, гаранционна и следгаранционна поддръжка на пълна гама продукти и решения на водещи световни производители на Системи за Автоматизация и Контрол на Сгради. 

Екипът ни се състои от млади, опитни и висококвалифицирани специалисти, готови да ви консултират и да предложат най-подходящото решение за всеки обект.

Нашата мисия

НЮ СИСТЕМ предлага продукти и решения с качество, по-високо от нарастващите очаквания на нашите потребители.

Нашите цели

Съвременните сградни системи се създават с все по-високи изисквания по отношение на вътрешния климат, сигурността, защитата срещу неоторизиран достъп, оптимизираното използване на енергийните ресурси, комуникационните възможности. Основна цел на НЮ СИСТЕМ е да отговори на специфичните изисквания на всяко едно приложение, предлагайки цялостни технически решения за сградна автоматизация, базирани на съвременно ноу-хау и партньорство с водещи производители. Във всеки един момент от нашата работа се стремим да подобряваме обслужването, производителността и пълноценното използване на времето. В резултат на тези усилия, можем да гарантираме: - Подобрена вътрешна среда в сградите и максимална сигурност за хората в тях - Намалени експлоатационни разходи и защита на инвестициите - Гъвкавост и пълен контрол върху системата за сградна автоматизация.

Нашият екип

Екипът ни се състои от млади, опитни и висококвалифицирани специалисти, готови да ви консултират и да предложат най-подходящото решение за всеки обект.