Категория: Електротехника и електричество » Климатична и отоплителна техника

Град: София

Адрес: гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. 315, вх. Б

Телефон: 02/978 68 55; 0899 104 898

Уеб сайт: www.neotime-bg.com

За нас

Неотайм ЕООД е фирма с няколкогодишен опит в областта на климатизацията.

Ние предлагаме климатици, подходящи за вашия дом, офис, административна сграда, семеен хотел, вила, фитнес зала и други. Нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения.

Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които са насочени към нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж в удобно за клиента време, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на закупените от нас климатици.

Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в областта на монтажите на разнообразни климатични системи. При монтажите използваме високо технологични машини и техника, които осигуряват бързина, прецизност и безопастност. За изпълнението на професионалните си ангажименти, ние се стремим към най-доброто и качествено обслужване на своите клиенти и партньори.

Пие предлагаме достатъчен избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители с официални интернет сайтове и дистрибуторска мрежа в цял свят.

При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас, като TOSHIBA, MITSUBISHI, FUJITSU - произведени в Тайланд и Япония; PANASONIC-произведени в Малайзия и Япония; HIT ACHI-произведени в Индонезия и Китай, както и лидерите в средния клас като LG - Корея.

Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение-консултация, доставка и монтаж, профилактика, гаранционно и извън гаранционно обслужване.