Share
Направи запитване !!!

За нас

Предметът на дейност на Нова Лифт БГ ООД е свързан с търговия със замразени тестени изделия от гръцката кухня, зърно, фуражни култури и брашно.

Фирма Нова Лифт БГ ООД е със седалище град София и е регистрирана по Българското законодателство през 2010 година. Фирмата предлага своите продукти и услуги както на територията на Република България, така и в чужбина.

Нова Лифт БГ ООД се е утвърдила на българския пазар като коректен партньор на фирми лидери в областта на производството и търговията със замразени тестени изделия от гръцката кухня, брашно, житни култури и фуражи. Предлага гръцки закуски, пици, сладкарски изделия, баници и т.н.

Трайните партньорства се изграждат чрез задоволяване на всички изисквания на клиентите, според техните възможности и предпочитания. По този начин Нова Лифт непрекъснато разширява своя кръг от лоялни клиенти.

Разрешителни и сертификати на Нова Лифт БГ ООД

При извършването на своята дейност, Нова Лифт БГ ООД изпълнява всички правила на действащата нормативна база и разполага с необходимите разрешителни документи, сертификати и системи:

  • внедрена система за контрол на качеството ISO- EN 9001-2008;
  • удостоверение за регистрация, съгласно чл. 12 от Закона за храните;
  • удостоверение според чл. 24 от Закона за съхранение и търговия със зърно;

По този начин клиентите на фирмата са сигурни, че предлаганите гръцки изделия от тесто и други продукти са безопасни за здравето и имат необходимото високо качество за да удовлетворят всеки вкус.

Основни партньори на Нова Лифт БГ ООД са:

  • Едис бейк ЕООД, Василиос ЕООД, Фулмакс ООД, Гудмилс България ЕАД, Зуумшери ООД, Зеланос ООД, Белпак ЕООД, Клаули фоксуел ООД, Рапсод ЕООД, Зеланос ООД, Zymis Monoprosopi SA, Xryso Foods и други.