За нас

НЕОН-ЕК ЕООД е специализиран дистрибутор в LED технологии.

Ние предлагаме широк избор на светодиоди CREE , Samsung LED и др. НЕОН- ЕК ЕООД се явява официален дистрибутор на тези компании за България, което ви гарантира кратки срокове на доставка и надеждна техническа поддръжка.

За захранване на светодиодите ние предлагаме микросхеми, MOSFET, диоди на един от най- големите китайски производители Silan.

Ние винаги поддържаме на склад алуминиев материал за производство на печатни платки с висока топлопроводимост 2,4 и 8 W/m-k.

Инженерния отдел на фирмата е готов да разработи схеми прототипи на светодиодни източници(кластери) за съществуващ корпус на осветител, да предложи варианти за захранване за светодиодни осветители. Ние предлагаме консултации и услуга по разработка на импулсни захранващи блокове на микросхеми Silan – разработка на схеми, избор на комплектация ( BOM – files ), изчисляване на трансформатори.

Светодиодните източници ( клъстери ) могат да се произвеждат както под нашата търговска марка NEOSVET, така и под търговската марка на клиента.

Всички клъстери са съвместими с вторична оптика на тайванския производител LedLink. Списък с вторична оптика може да намерите Тук.

Под наш контрол и по наша заявка се произвеждат висококачествени модули със светодиоди Samsung LED, за производство на реклами с ГАРАНЦИЯ 2 ГОДИНИ.