Share
Направи запитване !!!

За нас

Фирма Метавак ООД е създадена през 1992 година в град Русе. Основната дейност на дружеството е обработка на плоско стъкло и производство на огледала във вакуумна среда.

Метавак ООД разполага с вакуумни инсталации, чрез които може да се нанасят метални покрития върху стъкло и пластмаса. Фирмата разполага с машини за обработка на плоско стъкло, произведени от италианските фирми BOTTERO и Z. BAVELLONI, които полират и фасетират. С помощта на оборудването и специалистите, с които разполагаме, сме в състояние да изпълним Вашите специфични изисквания и да работим по желан от вас проект.

Метавак ООД предлага различни видове и разцветки огледала и стъкла с разнообразно приложение. Нашата фирма е в състояние да изпълни Ваш проект, или да Ви осигури изходен материал за работа. 

Огледалата, произведени от Метавак ООД за вътрешен интериор са си извоювали стабилно място на пазара у нас, благодарение на своето високо качество.

Благодарение на разумните цени и високото качество на продуктите ни, Метавак ООД успява да се наложи успешно на пазара у нас и да получи признанието на българските потребители.