За нас

МЕДИКОМ-СОЦИАЛ е специализирана агенция за медико-социални услуги, която предлага квалифицирани болногледачки, детегледачки и домашни помощници.

  • Болногледачки

Когато ни изберете, поверявате грижата за възрастните родители или болните си близки в ръцете на социални работници, чиито принципи на поведение са уважение, професионализъм и отчитане на нуждите на клиента.

  • Детегледачки

Сигурността и психологическото благополучие на децата Ви са от решаващо значение за тяхното израстване. Ето защо в екипа ни работят педагози и психолози, които са обучени не просто да отглеждат детето, но и да оценяват потребностите според индивидуалното възрастово и психологическо състояние.

  • Домашни помощници

Домашните помощници са незаменима отмяна за жените, които имат нужда от време за себе си, за своята професия, за своето семейство. 

Доказателството, че ценим нашите клиенти, е в сериозния психологически и професионален подбор на кадрите. Рисковете от неквалифициран персонал се преодоляват чрез финално интервю. Клиентът се среща с подбрания специалист и дава съгласието си да работи с него.