За нас

 

Фирма МЕГАТЕРМ-ЦОНЕВ ЕООД е с дългогодишен опит в областта на Енергийно ефективни системи за климатизация на сгради с различно предназначение.

През последните няколко години се насочихме към използване на възобновяеми енергийни източници. Причините за това са много: непрестанно повишаване на цените на нефтените продукти, ел.енергията, твърдите горива, пелети и др.

От друга страна замърсяването на околната среда е също глобален проблем. Започнахме да изграждаме климатизации с използване на енергия от природата-земя и слънце. Това става съвместно с нашите партньори от Германия и Австрия-фирмите HAUTEC Gmbh и SONNENKRAFT Gmbh.

 

Имаме ясна цел: постигане на максимално ниски експлоатационни разходи за енергия при инвестиционна възвръщаемост между 2,5 и 5 години. Дълъг експлоатационен срок на съоръженията - повече от 15 години.

 

Фирмата разполага с всички необходими екипи за извършване на пълен инженеринг на обектите: геолози, проектанти, монтажи, сервиз, гаранционно и извън гаранционно обслужване на обектите. Гаранциите, които получават нашите клиенти се дават съвместно от HAUTEC, SONNENKRAFT и Мегатерм-Цонев ЕООД.