Категория: Обзавеждане и оборудване » Мебели

Град: Казанлък (Стара Загора)

Адрес: гр. Казанлък, бул. 23-ти Пехотен Шипченски полк 114 виж карта

Телефон: 0431/62283; 0431/63351

Уеб сайт: www.mebelstil.com

Share

За нас

Фирма Мебел Стил ООД е директен производител, здраво стъпил от десетки години на пазара на интериорна и градинска мебел. Можем да се похвалим с богат асортимент от столове, маси, люлки, шезлонги и хамаци, като от тази година обогатихме гамата от модели с разкошни тапицирани столове – тип кресла. 

Мебелите са подходящи за всякакъв тип заведения, лоби барове, домове, хотели. Качеството на нашите продукти е безкомпромисно. Всички артикули, които предлагаме, са от масив – бук (парен и сушен), използваме лакове на “Sayerlack” на водна основа с UV защита. За клиентите със собствено производство предлагаме висококачествен обработен материал – парен и сушен бук – с размери по желание на клиента. 

Капацитетът с който фирмата разполага е огромен. Имаме затворен цикъл на производство: гатер, пендула, банцинг, палетизиране, сушилня за дървесина, голям набор от машини – четиристранки, фрези, циркуляр, преси. Детайлите преминават през 3 фази на ръчен и машинен шлайф. При боядисването, освен оцветяване се извършва и импрегнация на дървото, за да придобие то нови ценни за промишлеността качества – здравина и устойчивост. Опаковката на мебелите също е на много високо ниво. 

Можем да се похвалим с редица редовни доволни клиенти, както в България - особено по черноморието – така и в чужбина. Фирмата разполага с мрежа от дистрибутори в Турция и Гърция. Във фирмения сайт: www.mebelstil.com може да разгледате артикулите, които предлагаме. Всички снимки са цвят орех, но може да бъде променен по желание на клиента. Тапицериите и типът кожа също могат да бъдат различни – според заявката.