За нас

Малтехагро ООД включва в себе си няколко основни бизнес направления:

  • Bнос, производство, сервиз и продажба на малогабаритна селскостопанска и градинска техника.

Разполага с отлична дилърска мрежа състояща се от над 150 дистрибутора на територията на цялата страна обслужвана от добре обучени търговски пътници.

  • Покупко-продажба и менажиране на недвижими имоти.

Предмет на дейност

Малтехагро ООД е частна българска фирма, създадена през 1983г., с централен офис в гр.Ботевград, намиращ се на 50 км. от столицата София.
Основната дейност на фирмата е търговия, производство, сервизно обслужване, внос и износ на малогабаритна земеделска техника и инвентар.

Материална база

Фирмата разполага с отлична материално техническа база разположена на площ от 20 000 кв.м. Има собствени търговски и складови обекти, добре оборудван производствен цех, голяма административна сграда, както и автомобилен парк съставен от леки автомобили, бусове, камиони и мотокари.

Кадри

За фирмата работят голям брой висококвалифицирани специалисти, повечето от които имат завършено висше и средно – специално или техническо образование.
Те имат отлични познания за предлаганите от фирмата продукти, както и необходимия търговски и организационен опит. Притежават високо ниво на компетентност и отговорност.
Екстри

Малтехагро ООД е изключителен представител и вносител на италианската фирма “Grillo” за България, както и бизнес партньор с голям брой други чуждестранни фирми.
Притежава собствена търговски марки “Petrov” и “Grillo-Petrov” , които допринасят за изграждане на дълготрайни отношения с клиентите.

Нашата мисия

  • Да бъдем лидер в търговията с малогабаритна селскостопанска и градинска техника и инвентар.
  • Да предлагаме на своите клиенти богат асортимент от земеделска и градинска техника, добри цени, доказано високо качество на продуктите и европейско ниво на обслужване в цялата дистрибуторска мрежа.
  • Нашият стремеж е с продуктите и услугите, които придлагаме да улесним работата и ежедневието на всички свои клиенти.
  • Всички служители на фирмата, както и нашите дилъри в търговската мрежа да разполагат с с най- съвременната и пълна информация за предлаганите от фирмата услуги, машини и инвентар, която да достигне до клиентите ни по най-бързия и достъпен начин.
  • Да държим на професионалното информиране и обслужване на клиента.