За нас

"MICRO VIEW ENDOSCOPIE OPTIK", АД е създадена 2002 г. като частно българо-германско-акционерно дружество в Панагюрище.

Компанията е специализирана в производството на оптични елементи и апарати ендоскопи с приложение в медицината и технологиите.

"Микро View Endoscopie Optik" АД е насочена почти изцяло към страни от Западна Европа - Германия, Швейцария, Финландия, Холандия и Франция, САЩ, Канада, Русия, Южна Африка.

Фирмата притежава сертификат в съответствие с международните стандарти и ISO 9001:2000 и е редовен член на Българската стопанска камара, Българо-Американската икономическа камара и Асоциация на Предприемачи" в Панагюрище.

"Микро View Endoscopie Optik" АД притежава редица почетни дипломи и сертификати.

Сред тях са диплом от Българска стопанска камара през 2006 г. за усвояване на нови технологии в областта на endoscopies Златен ритон за най-добър контактор в сферата на производството за 2004 г. и 2005 г. от Асоциацията Контактори" в Панагюрище.

"Микро View Endoscopie Optik" АД е динамична компания, където новите идеи се реализират. Ние дължим успеха си на хората,работещи в

"Микро View Endoscopie Optik" АД, за които иновациите и необикновено мислене начин на живот.

Ние вярваме, че ефективна и упорита работа не може да съществува без добро настроение и винаги го доказваме в нашата работа.