Share
Направи запитване !!!

За нас

Мелница Арчар е една от най-големите и модерни мелници в региона на Северозападна България. Oснована e през 1980 година, където повече от три десетилетия се правят различни видове първокласни брашна. Оборудвана е с най-съвременна технология за производство на богата гама продукти, като основният акцент е насочен към хората, които ценят качеството и здравословните съставки на храната, която консумират.

Брашната ни се правят от подбрани сортове пшеница и ръж, като в някои добавяме и специални видове семена и ядки. Познавайки добре възможностите и широкото им приложение, твърдим, че сред нашата селекция на традиционни, специални и бутикови пълнозърнести продукти има по нещо за всеки вкус. Това ги прави предпочитани, както от много домакинства, така и от редица професионалисти в хлебната и сладкарската индустрия.

Осъзнавайки все по-голямата необходимост хората да се хранят балансирано и пълноценно, концепцията ни е да разработваме брашната си така, че максимално да запазим всички възможни полезни съставки на пшеничното и ръжено зърно. Не използваме консерванти, като по този начин отключваме естествения им потенциал и доставяме натурални и чисти  продукти. Така изградихме и високата си репутация в сектора на здравословни и диетични брашна – основен фактор открояващ името на Мелница Арчар от стандартния тип мелници в България.

Едно от най-вълнуващите предизвикателства в нашата работа е успешно да задоволяваме непрестанно променящите се вкусове и предпочитания на клиента. За тази цел залагаме на следните основни принципи:

  • качество –  стремим се да предлагаме най-добрите продукти и услуги във всяка една област от нашата дейност.
  • балансирани съставки – целим да утвърдим нашите брашна като важна част от пълноценното хранене на хората, поставяйки на първо място чистото, полезното и здравословното в тях.
  • разнообразие – стараем се да предлагаме брашна подходящи, както за направата на традиционни, така и за всякакви диетични и нестандартни хлебни изделия.
  • клиентско удовлетворение – целим максимално да задоволяваме изискванията и очакванията на клиента чрез качество, богат избор, достъпни цени и професионално обслужване.