За нас

Традиции и иновации, отговаряне на нуждите, намиране на решения.

МБМ Металуърк ООД е гъвкава фирма, съществуваща на българския пазар от 2005 г., като част от собствеността на италианската фирма Мерони основана  през 1963 г. Фирмата предлага продукти и услуги, които обхващат целия производствен процес, от проектирането на инструменталната екипировка преминавайки през всички необходими операции: сечене, огъване, заваряване, нарязване на резба, до опаковане и транспортиране на готовата продукция до клиента.

В резултат на стремежът си към развитие, осъвършенствайки човешките ресурси и с помоща на напредналата технология, МБМ Металуърк консолидира всеки аспкет от собствената си философия: реализира с бързи темпове всяка типология на продукта, спазвайки нужните  качествени характеристики, за да отговорят на изискванията на крайния потребител. Благодарение на своят производствен капацитет и заинтересованост на управлението, фирмата предлага услуга, която отговаря на потребностите на клиента с  гъвкавост и динамика.

МБМ Металуърк ЕООД работи с международни фирми обхващащи широка гама от сектори: автомобилостроене,производство на мотоциклети, домакински електроуреди, мебели, градинска техника, части за асансьори, фитнес и вендинг машини.

МБМ Металуърк ООД е гъвкава фирма, съществуваща на българския пазар от 2005 г., като част от собствеността на италианската фирма Мерони основана  през 1963 г. Фирмата предлага продукти и услуги, които обхващат целия производствен процес, от проектирането на инструменталната екипировка преминавайки през всички необходими операции: сечене, огъване, заваряване, нарязване на резба, до опаковане и транспортиране на готовата продукция до клиента.

В резултат на стремежът си към развитие, осъвършенствайки човешките ресурси и с помоща на напредналата технология, МБМ Металуърк консолидира всеки аспкет от собствената си философия: реализира с бързи темпове всяка типология на продукта, спазвайки нужните  качествени характеристики, за да отговорят на изискванията на крайния потребител. Благодарение на своят производствен капацитет и заинтересованост на управлението, фирмата предлага услуга, която отговаря на потребностите на клиента с  гъвкавост и динамика.

МБМ Металуърк ЕООД работи с международни фирми обхващащи широка гама от сектори: автомобилостроене, производство на мотоциклети, домакински електроуреди, мебели, градинска техника, части за асансьори, фитнес и вендинг машини.