За нас

Фирма „МАРШАЛ 91” ЕООД е създадена през 2012 год. Специализиран производител на директни плодови сокове.

Търговската марка на директните плодови сокове, произвеждани от фирма „Маршал 91” ЕООД е: БАГРА.

Натуралните сокове марка «БАГРА» са подходящи за абсолютно всички хора, включително диабетици и изключително полезни за деца.

Производствен цех

В предприятието се произвеждат директни плодови сокове, които се добиват директно от пресни плодове без добавка на захар, подсладители, ароматизатори, вода, концентрат и консерванти и се отличават със своите отлично запазени натурални вкусови качества. В сравнение с традиционно произвежданите сокове, по отношение на хранителни и здравословни качества, директните плодови сокове марка “БАГРА” отговарят в по-голяма степен на новите изисквания за здравословно хранене и напитки.

Собствени ябълкови насаждения

Във фирмената политика е заложено с марка «БАГРА» да се обозначават само гарантирано натурални продукти от собствени насаждения.

Плодовете, от които се правят натуралните сокове са от градините на собственика на фирмата, които са отглеждани натурално, с грижа, подход и обработка от професионални работници, с цел постигане на  качествено производство.

Качеството на продукцията е гарантирано, като плодовете са сертифицирани по GLOBAL G.A.P. – сертификат за качествена земеделска продукция.