За нас

История на фирмата

Още от създаването си през 1990 г, ЕТ "Марбро", впоследствие пререгистрирана като Марбро Турс ООД присъства на туристическия пазар и е утвърдена като сериозен туроператор в страната и чужбина. Като пионер в развитието на бизнес туризма в България, Марбро Турс е първата частна фирма, организирала чартърни полети и карго до Дубай, страните от Залива и Сингапур. През 1996 г подписва двустранен договор с държавния туристически туроператор на Китай – CITS, в резултат на което хиляди български туристи и бизнесмени посещават редовно най-големите изложения и панаири в Китай – Пекин, Шанхай, Гуанджоу и Хонг Конг.

Фирмата е с богат опит като подизпълнител на организирани семинари от български фирми и организации в страната и чужбина и по-точно в Англия, Италия, Испания, Франция и Дубай.

Марбро Турс е туроператорът на Европейския месец на културата – Пловдив ’99, спечелил конкурса с най-добрите си туристически пакети, трансфери и хотелско настаняване на повече от 5000 български и чуждестранни участници – юни-юли 1999 г.

През 1999 г. Марбро Турс спечели и голямата награда на АК "Балкан" за най-добър агент по продажба на самолетни билети.

Сега фирмата разполага с 9 туристически офиса, от които 6 постоянни за вътрешен и външен туризъм (в Пловдив – 2, София, Варна, Бургас и Стара Загора) и 3 сезонни (в Златни пясъци, Слънчев бряг и Китен). Създадените структури улесняват българските туристи да се възползват за почивка в най-добре подбраните като качество и цена хотели както по цялото Черноморие, така и в планинските и балнеоложки бази.

Марбро Турс е лидер и в приемащия туризъм и благодарение на летните си чартърни програми хиляди полски, чешки и румънски туристи посещават нашата страна.

Още през 1992 г. Марбро турс стана официален агент по продажба на самолетни билети на АК "Балкан", а веднага след това и член на IATA. Сега фирмата е агент на всички авиокомпании, опериращи в България и се превърна в желан партньор на стотици корпоративни и индивидуални клиенти за пътуване в целия свят.

През 2006 г. Марбро Турс получи идентификационен код от НАТО за туристическо обслужване на натовския контингент базиран в България.

Бързина и удобство

Фирмата предлага доставка на самолетни билети до Вашия офис, съдействие при издаване на визи, трансфери. Разполага със собствен транспорт и екип от професионални шофьори с дългогодишен опит, екскурзоводи, агенти, оператори. Използва водещите електронни технологии за обслужване на клиенти – резервационни системи, системи за разплащане и комуникационни връзки. Ние ценим Вашето време!

Качество

Марбро Турс предлага отлично и качествено обслужване в шестте офиса в страната – два в Пловдив и по един в София, Варна, Бургас и Стара Загора. Създава и използва собствени разработки в областта на туризма, основани на най-добрите достижения от световната практика. Въведена е система за контрол на качеството на всички дейности по обслужване на туристите. Нашите усилия винаги са насочени към продукт, желан от клиента!

Персонално обслужване

В зависимост от Вашите нужди и желания, екипът ни ще разработи подходяща индивидуална оферта за пътуване до всяка точка на света. Нашите консултанти ще Ви предоставят цялата налична информация, необходима за планирането на Вашата почивка, екскурзия или бизнес пътуване.

Цена

Марбро Турс предлага високо качество на добра цена. Провежда постоянен маркетингов контрол на туристическия пазар, което позволява да предлага изключително конкурентен продукт, съобразен напълно с Вашите желания. Много добри условия при настаняване в хотели различна категория, резервация и продажба на самолетни билети от всички авиокомпании, големи отстъпки при групови и фирмени пътувания.